Az Abosi Barni rajongók jó év elé néznek: A Youtuber rengeteg videóval készül 2021-re - ifaktor
Az Abosi Barni rajongók jó év elé néznek: A Youtuber rengeteg videóval készül 2021-re
Abosi Barni elkészítette évindító videóját, melyben idei terveiről beszélt. Kiderült, hogy idén se maradunk újdonságok nélkül a csatornáján.

„Próbálok minden évben egy kicsit másfajta Abosi Barnát mutatni nektek, minden év végén azon agyalok, hogy mit kéne csinálni jövőre, és most is van egy-két tervem, amit jobb ha felvázolok, elmagyarázok nektek, és akkor mindent érteni fogtok, hogy mi miért történik idén."

– kezdte idei első vlog-bejegyzésében Barni.

A Youtuber jelenleg három csatornán aktív, ami 2021-ben is így marad. A vlog csatornájára idén is úgy tervezi, hogy heti egy tartalom fog kikerülni, amit már megszokhattak tőle a rajongók. A legnagyobb változások a gameplay csatornáján fognak bekövetkezni, amit úgy érez az év vége fele kicsit elhanyagolt. 2021-re úgy készül, hogy hetente 2 videót és két streamet is feltölt ide.

Ezenkívűl még ott van a Henry Kettnerrel és Török Ábellel közös podcastjuk a Trió!, amit természetesen az új évben is folytatni fognak. Az idei évben ez heti kétszer lesz látható/hallható, szerdai és szombati napokon.

Barni tehát elég komoly tervekkel vágott neki 2021-nek, és úgy néz ki elég sűrű év elé néz. Tervei megvalósításához mi pedig sok sikert kívánunk neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Ne hagyd ki!