Adam Levine visszatér a „The Voice”-ba - ifaktor
Adam Lavine félmeztelenül fekete háttér előtt

Az emberek mennek, de néha vissza is jönnek. Ezt a példát követi Adam Levine, aki visszatér a „The Voice" 20. évadának fináléjába!


Adam Levine és bandája a Maroon 5, színpadra lép a híres tehetségkutató műsorban és előadják „Beautiful Mistakes" című dalukat, a show 10. évfordulója alkalmából. A fellépők között többek között ott lesz, Snoop Dogg, Justin Bieber, Gwen Stefani, One Republic, Ben Platt stb.

Levine a tehetségkutató show-műsor zsűrije volt 16 évadon keresztül, míg 2019-ben a kilépés mellett döntött.

„Az első forgatási napot követően ott ültem lefagyva és ezt mondtam magamnak:' Valami varázslatos dolog van itt. Valami biztosan történni fog.' Ez egy meghatározó és egyben személyiség formáló része volt az életemnek, ezért örökre a szívembe zártam ezt az egészet."

Az énekes helyét Gwen Stefani vette át, mikor kilépett a Show-ból.

Levine, az Ellen show-ban elmondta, hogy rendkívül izgatott volt, amiért ezen a ponton meg tudott állni és ki tudott szállni a show-ból, hiszen két kisgyermek és egy gyönyörű feleség mellett, szeretne több időt otthon tölteni a családjával.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!