Adam Sandler most nem a Csontdarálókban tart „Valóugatást” - ifaktor
Adam Sandler szürke pulóverben Jimmy Fallon showban

Sandler az új filmjéhez a Hustlehoz, keres olyan kosarasokat, akik legalább 197 centi magasak és NBA közeli szinten kosaraznak.


A Netflix és Adam Sandler közös projektbe fog. A Hustle című film egy korábbi NBA-játékosmegfigyelőről szól, aki azzal próbálja megmenteni a karrierjét, hogy nemzetközi játékosokat toboroz, hogy az USA-ban játszanak. A fő sztár, a Minnesota Timberwolves játékosa, Juancho Hernangomez lesz.

A castingokkal NBA-profilú játékokat keresnek, akik 18 és 30 év között vannak, valamint legalább 197 centi magasak. Őket július 18-án Delawareben fogják megnézni, a 76ers G-ligás csapatának, a Delaware Blue Coatsnak otthonában.

Az NCAA játékosok sajnos nem szerepelhetnek, hiszen nekik a következő évre kell készülni és teljesíteni a bajnokságban majd.

Egyelőre a casting időpontja úgy néz ki, hogy törlésre kerül, mert a rendezői stáb és a csapat, aki a pályát adja, egyelőre nem tudtak megegyezni. A további előrehaladáshoz, ezt a problémát ki kell küszöbölni!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!