Szabó Ádám: 2021 az én évem lesz! - ifaktor
szabó ádám ingben

A TV2 Sztárban Sztár című szuperprodukciójának tavalyi győztese reméli, hogy 2021 is nagyszerűen fog neki sikerülni – mindezt nagyképűség nélkül.„2021 az én évem lesz"! Így kelek fel, így fekszem le. Nem nagyképűségből, nem beképzeltségből, aki ismer az tudja, hogy milyen vagyok. Egyszerűen csak így állok hozzá, mert nincs más opció, ennek így kell lennie!"

– kezdte a bejegyzését az énekes, aki állítja: nem nagyképűségből teszi mindezt. Ez alapján van olyan személy Ádám életében, aki szerint nagyképű lenne az énekes? Hiszen valamiért ezt mégiscsak fontosnak érezte kihangsúlyozni a posztjában.

„Kívánom Nektek, hogy érjetek el mindent ebben a nehéz időszakban is úgy, ahogy azt Ti szeretnétek! Küzdjetek az álmokért és csak előre nézzetek! Napi ,,bölcsességem" onnan ered, hogy rendkívül hálás vagyok a sorsnak, hogy a zenét rendelte mellém örök társamnak és nem hagyhatom cserben, ezért megmutatom neki, hogy mit tudok kihozni a ,,szövetségünkből" nem csak 2021-ben, hanem életem végéig... Nagyon nehéz most mindenkinek.. És fogy a türelmünk.. De még egy kicsit tartsunk ki együtt; egymásért! Szeretlek Titeket! Szép estét, ölelek mindenkit!"

– zárta posztját néhány jókívánsággal Szabó Ádám.

Kíváncsian várjuk, hogy a Sztárban Sztár műsorában gyakorlatilag újra felfedezett énekesnek, miként alakul a következő egy éve. Reméljük, hogy hasonlóan a megelőzőhöz sikerekben gazdag lesz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!