Adelet LeBron James ügynökével látták bazsalyogni - ifaktor
Adele Rich Paul kosárlabdamérkőzésen maszokt viselnek

A végéhez közelít az NBA idei szezonja, a sztárok pedig előszeretettel bukkannak fel a döntő mérkőzésein.


Az NBA-nagydöntőt rengeteg sztár kíséri figyelemmel, többen a sportág szeretetéből adódóan, valakik azonban remek randi helyszínnek használják a meccseket, vagy mindkettő. Így történt, hogy Lil Wayne, LeBron James és több más sztár mellett felbukkant a Phoenix Suns – Milwaukee Bucks kosárlabdamérkőzésen Adele is, aki nem egyedül volt. Rich Paul volt a balosán, aki LeBron James ügynöke.

Hiába a maszk a kamerák is azonnal kiszúrták az énekest és úgy tűnt elég jól érzik magukat egymás társaságában. Adele egyébként ezzel olyan dologra készülhet, amiben eddig még nem volt része. Belépni LeBron James világába, kiváltság és rettentő nagy felelősség.

Egyelőre egyik fél részéről sem erősítették meg a híreket, azonban ha ez igaz, akkor ők egy igazi meglepetés páros. Adelet már összehozták a rajongók Drakkel is, Skeptával, sőt még Harry Styles-szal is. Fontos megjegyezni, hogy az énekes a válásának véglegesítésén dolgozik, ami azt jelenti, hogy újra szabad a pálya neki is és az udvarlóknak is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!