Afrika után most Dubajba utazott Lola Patridge - ifaktor

A világjáró utazó blogger, Lola Patridge ismét máshonnan jelentkezett be közösségi oldalán, mint pár nappal ezelőtt.


Pontosan négy napja az influenszer még egy zsiráf társaságában fogyasztotta el reggeli kávéját Afrikában. Ma pedig ismét a népszerű Egyesült Arab Emírségek városában, Dubajban pihen.

Lola már két fotót is megosztott Instagram-oldalán Dubajból, amik közül mindkettőn irtó jól néz ki. Természetesen az elmaradhatatlan bikinis fotó is kikerült közösségi oldalára és a minap egy cuki miniruhában pózolt a felhőkarcolók előtt Lola.

Arról még nincsen információ, hogy Lola mikor tér haza a hosszú utazásáról, vagy hogy mi lesz a következő úti cél, de mi már izgatottan várjuk az újabb kalandok fotóit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!