Aggódnak Britney Spearsért rajongói - ifaktor
Britney Spears fehér háttér előtt

A külföldi világsztár, Britney Spears közel egy éve nagyon különös tartalmakat készít közösségi oldalára, ami követőinek már egy ideje szemet szúrt. Britney nem csak furcsa videókat és képeket tölt fel, de szinte nem is ismerhető fel ezeken.


Rajongóiban már az az eshetőség is felmerült, hogy talán nem is az igazi Britney látható a képeken és a videókon és valaki más kezeli Insta-oldalát. Mások pedig arra gyanakszanak, hogy Britney korábbi alkohol és drog problémái újra visszatérhettek.

Sajnos az igazság továbbra sem derült ki, de az szinte biztos, hogy a pop sztár rajongói nem ok nélkül aggódnak Britneyért. Legutóbb ez a videója keltette a legnagyobb értetlenséget.

Britney azt állítja videójánál, hogy ezt a különös szokását napi két órán keresztül szokta űzni. Minden esetre valóban nagyon furcsa.

A következő posztja szintén felkavaró volt követői számára, hiszen nem csak a kinézete volt eszelős a sztárnak, de a beszéd stílusa is.

Reméljük, hogy bármilyen gondokkal is küzd a világsztár, hamarosan megoldódik és jobban lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!