Ajándékötlet cicáknak Módis Gabitól - ifaktor
A hazai YouTuber, Módis Gabi tippeket ad követőinek, hogyan tudják megajándékozni az ünnepek alatt nem csak embertársaikat, hanem kiskedvenceiket is. Akik régóta követik Gabit tudják, hogy cicái épp olyan fontos és értékes tagjai a családnak, mint bárki más, így ők sem maradnak ki az ajándékozás alól.

Az állatoknak szánt ajándékok mellett ajánl pár ötletet embereknek is. Így akik még bajban vannak az ajándékozást illetően, mindenképp nézzék meg Gabi videóját.

Az influenszer összesen hét darab ajándék ötletet mutat be nekünk videójában, amit mind magyar tervezők, művészek készítettek. Az ajándékok között felfedezhetünk könyveket, szépészeti eszközöket és még cica ajándékot is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Újabb botrányba keveredett Tóth Andi

A napokban megjelent egy cikk az egykori szerelmespárról, Tóth Andiról és Szabó Ádámról, melyet a Bors bulvár magazin közölt le. A két énekes hivatalos volt egy nemrég tartott temetési szertartásra, ahol tudomást sem vettek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!