Akár talicskába is ültethetsz virágot! Bódi Sylvi megmutatta - ifaktor
Bódi Sylvi napraforgók között áll piros felsőben

Akik régebb óta kísérik figyelemmel a népszerű influenszer, Bódi Sylvi tartalmait Instagram-oldalán, már észre vehették, hogy jó ideje kizárólag kedvenc hobbijának, a kertészkedésnek él Sylvi.


Legújabb Insa-posztjában is kertészkedéssel kapcsolatos tartalmat láthatunk Sylvi oldalán, ami szuper inspirációt adhat sokak számára a tavaszi virágültetéshez.

Sylvi legújabb bejegyzésében megosztott velünk egy szuper trükköt, amivel akár bármilyen már fölöslegesnek tűnő tárgyat át tudunk alakítani kaspóvá, vagy virágágyássá. A népszerű modell egy fa talicskát újított fel, amibe a chili ültetvényeit helyezte el.

Az influenszer bejegyzésében pontról pontra leírja nekünk, hogy az eszközöket hogyan alakította és újította fel, hogy azok alkalmasak legyen a kaspó szerepére. A képek alapján szerintünk szuperek lett, Sylvinek nagyon jó érzéke van a barkácsoláshoz is.

A képeket ide kattintva láthatod.

„Annyi jópofa dolog van, amibe ültetni lehet! Találtam egy nagyon szép fatalicskát, lecsiszoltam, leápoltam lenolajjal, kibéleltem fóliával és már tettem is bele a saját nevelésü chilijeimet 🌶🔥 és néhány szép kasvirágot.
Egy másik, alacsonyabb fatalicskát is beszereztem. Ezt is átcsiszoltam alaposan, lelenolajoztam és úgy képzeltem el, hogy erre majd régi faládákat teszek, s azokba ültetek majd növényeket.
A harmadik talicska vasból készült és kicsike, amolyan dísztalicskaszerüség volt. Ez jó lesz nekem ülöalkalmatosságnak - gondoltam. 😊 A kertészleánykának is jól esik néha megpihenni és onnan megcsodálni terményeit... ☺️ Kicsit átcsiszoltam, rozsdamentesítettem, lealapoztam, majd sötét mentazöldre festettem a talicskát. Elugrottam a falu kárpitosához és megkértem, hogy csináljon nekem egy szivacsos párnát rá. Vízlepergetö és UV álló anyagot választottam. A három talicskát a veteményes három különbözö pontjára helyeztem el. 😊 Nekem nagyon tetszett a látvány. 😍 Design-os is, falusias is és praktikus is egyben"

– olvashatjuk Sylvi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!