Alekosz szerint Éva egy családos műsorvezető partnere volt - ifaktor
Nagy Alekosz ingben és nyakkendőben szivarozik
Az egész ügy kettejük között egy kölcsönnel kezdődött, amelyet Éva osztotta meg az oldalán, miszerint Alekosz nem fizette vissza azt a 150 ezer Ft-ot, amit a volt barátja kölcsönadott neki.


Mindezek után a felek kölcsönöse beperelték egymást, hiszen Alekosz becsületsértési eljárására Éva egy zaklatási perrel válaszolt.

„Akkor holnapi napon nyilvánosságra hozom annak a köztiszteletben álló MTVA-műsorvezetőnek a nevét, akivel Baukó Éva szexuális kapcsolatra készült, és talán már meg is történt. A koros üzletember családos, és hogy senkiben se maradjanak kérdések, a kettejük privát levelezéseit mellékelni fogom. Az ügyvédje, megmondta. Ha az valós, akkor azt lehet. Kéremszépen! Lesz is."

– írta Alekosz a Facebook-oldalán, miután elemezte a kialakult szituációt.

Ha Alekosz valóban nyilvánosságra hoz egy ekkora horderejű beszélgetést, abból bizonyosan hatalmas botrány lesz, amennyiben tényleg egy a köztévében dolgozó népszerű műsorvezetőről van szó...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!