Alekosz nem kímélte a kopasz embereket - ifaktor

Az köztudott, hogy Alekosznak nem könnyű megfelelni, többször kifejtette már a véleményét, a tetovált emberekről, a BMW-sekről, akik szerinte bűnözők, mos talált egy újabb csoportot, aki ebbe a kategóriába illik.


Alekosz ezúttal a kopasz emberektől írt egy hosszú bejegyzést a Facebook-oldalán, a dunaújvárosi események kapcsán. Leírta, hogy már megint a kopaszokkal van a baj, mindig velük van szerinte és ez nagyon ijesztő. Ezután egy felsorolásba kezdett, amelyben megemlítette a futballhuligánokat, a választási irodát elfoglaló kopaszokat, Kojaket és meglepetésre Tvrtko is odafért a sor végére, amit azzal zárt, hogy minden valamirevaló erős ember kopasz.

Pedig még azt is megjegyezte, hogy a kopaszodás nem minden esetben jelent erőt, amit egy újabb felsorolás követett: „Hiszen a TNT kopasz, az Edda kopasz, a Padödő kopasz. Szellő István nem kopasz, de nincs is vele baj". Természetesen a korábbi Való Világ győztestől már nem okoz meglepetést egy-egy ilyen bejegyzés, a Facebook-oldalán folyamatosan ontja magából az ehhez fogható irományokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!