Alekosznak elege lett: beperli Baukó Évat - ifaktor
Alekosznak elege lett: beperli Baukó Évat

Alekosznál most telt be a pohár és megelégelte Baukó Éva viselkedését, aki súlyos vádakat fogalmazott meg vele szemben. A VV4 győztese ezért úgy döntött ezt már nem hagyja annyiban, ideje példát statuálni.


Éva azzal vádolta még korábbi jóbarátját, hogy 150 ezer forintért könyörgött neki, mert már minden pénzét elköltötte és fára sincs pénze hogy fűtsön. A poszt alapján Alekosz azt ígérte, hogy 1 héten belül visszadja a kölcsönkért pénzt, de ez nem történt meg és azóta teljesen ignorálja Évát, aki azért írta ezt le, hogy mások nehogy belefussanak ebbe a hibába és átverje őket is.

Alekosz ezt azonban nem hagyja annyiban és gátat akar szabni Éva ámokfutásának, aki elmondása szerint Havas Henriket már tönkretette, ezért most abban az ügyben is tanúskodni akar ellene. Nagyon úgy néz ki, hogy a két egykori VV szereplő következő találkozása majd a bíróságon lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!