Alexy Vivi férfiként kezdte napját - ifaktor

Alexy Vivi a hazai közösségi média egyik legrégebbi alakja. Vivit rengeteg fiatal lány, és családos ember követi. Legújabb videójában – saját alakításában – bemutatja követőinek férje, Laci reggeli rutinját.


Vivi főleg szépségápolás, divat és életmód témákkal kapcsolatosan oszt meg a mindennapokban tartalmakat kedvelőinek. A több mint 98 ezer Instagram-követővel rendelkező influenszer újabb videót tett közzé Youtube-csatornáján, amit máris 16 ezren megtekintettek.

A videó elején láthatjuk Lacit is bejelentkezni, ő adja a felvétel alatt az instrukciókat, amiket természetesen kiegészít meglepetés extra feladatokkal, hogy ne legyen olyan könnyű dolga feleségének. Vivien a feladat elvégzését olyannyira komolyan vette, hogy bele is bújt férje ruhájába.

Álltása szerint párja fogmosás közben 15 darab guggolást végez el, Vivi ezzel kapcsolatban azonban azt is hozzátette, hogy erről mindenki döntse el, hogy mennyire igaz. A reggeli következő rutinpontja egy egyszerű vizes arcmosás, ami azért valljuk be, jóval kevesebb mint amit a nők végeznek el magukon ébredés után.

Az epres omlett elkészítése is a felkelés utáni rutin része, bár influenszerünk állítja, hogy soha életébe nem készített neki ilyen ételt férje. Az utolsó, ám elmaradhatatlan pont egy kis játszás közös kislányukkal, Naskóval.

A videó legvégén Vivi elárulja nekünk: Laci számíthat rá, hogy ezt csúnyán vissza fogja kapni. Már alig várjuk.

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!