Alexy Vivi férfiként kezdte napját - ifaktor

Alexy Vivi a hazai közösségi média egyik legrégebbi alakja. Vivit rengeteg fiatal lány, és családos ember követi. Legújabb videójában – saját alakításában – bemutatja követőinek férje, Laci reggeli rutinját.


Vivi főleg szépségápolás, divat és életmód témákkal kapcsolatosan oszt meg a mindennapokban tartalmakat kedvelőinek. A több mint 98 ezer Instagram-követővel rendelkező influenszer újabb videót tett közzé Youtube-csatornáján, amit máris 16 ezren megtekintettek.

A videó elején láthatjuk Lacit is bejelentkezni, ő adja a felvétel alatt az instrukciókat, amiket természetesen kiegészít meglepetés extra feladatokkal, hogy ne legyen olyan könnyű dolga feleségének. Vivien a feladat elvégzését olyannyira komolyan vette, hogy bele is bújt férje ruhájába.

Álltása szerint párja fogmosás közben 15 darab guggolást végez el, Vivi ezzel kapcsolatban azonban azt is hozzátette, hogy erről mindenki döntse el, hogy mennyire igaz. A reggeli következő rutinpontja egy egyszerű vizes arcmosás, ami azért valljuk be, jóval kevesebb mint amit a nők végeznek el magukon ébredés után.

Az epres omlett elkészítése is a felkelés utáni rutin része, bár influenszerünk állítja, hogy soha életébe nem készített neki ilyen ételt férje. Az utolsó, ám elmaradhatatlan pont egy kis játszás közös kislányukkal, Naskóval.

A videó legvégén Vivi elárulja nekünk: Laci számíthat rá, hogy ezt csúnyán vissza fogja kapni. Már alig várjuk.

Friss

Toma Kata újabb vadító szettben domborított

Toma Kata ismét megmutatta fantasztikus idomait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!