Alexy Vivi így készült a Húsvétra - ifaktor

A népszerű influenszer, Alexy Vivi követői már tudhatják, hogy mióta megszületett kislánya, Nasika, azóta az ünnepek is más értelmet nyertek a családnál.


Az eddig annyira nem fontosnak vélt húsvét hirtelen szórakoztató és kedves lett. Alexy Vivi elárulta nekünk posztjában, hogy tavaly még hiába próbálta kislányát lenyűgözni a tojásfestéssel, ennek még csak idén érkezett meg a hangulata.

Kislánya ugyanis mostanában kedvelte meg a festést és színezést, így együtt fogják a tojásokat színezni és mintázni. Ezen kívül persze elmaradhatatlan kelléke a húsvétnak a csokitojás, amiből szintén nem szűkölködik az influenszer.

Egy kifestett tojást már meg is mutatott nekünk Vivi, amiből látszik, hogy igazán jó kézügyessége van az influenszernek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!