Alexy Vivi így készült a Húsvétra - ifaktor

A népszerű influenszer, Alexy Vivi követői már tudhatják, hogy mióta megszületett kislánya, Nasika, azóta az ünnepek is más értelmet nyertek a családnál.


Az eddig annyira nem fontosnak vélt húsvét hirtelen szórakoztató és kedves lett. Alexy Vivi elárulta nekünk posztjában, hogy tavaly még hiába próbálta kislányát lenyűgözni a tojásfestéssel, ennek még csak idén érkezett meg a hangulata.

Kislánya ugyanis mostanában kedvelte meg a festést és színezést, így együtt fogják a tojásokat színezni és mintázni. Ezen kívül persze elmaradhatatlan kelléke a húsvétnak a csokitojás, amiből szintén nem szűkölködik az influenszer.

Egy kifestett tojást már meg is mutatott nekünk Vivi, amiből látszik, hogy igazán jó kézügyessége van az influenszernek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!