Alexy Vivi meghozta a tavaszt - ifaktor
Alexy Vivi a Cloe kávézó előtt sétál

A népszerű vlogger, Alexy Vivi Instagram-oldalán legújabb videójában hivatalosan is meghozta a tavaszt, még ha ezt kicsit korainak is érzhetjük.


A videónak maximálisan tavasz és húsvét hangulata van, amitől tényleg számolgatni kezdjük visszamaradt napokat a télből.

Vivi mutat pár fantasztikus dekoráció ötletet posztjában a tavaszra. Nem csak gyönyörű tulipán csokorral, de szuper kiegészítőkkel és még egy ruha szettel is meghozta a tavasz szelét.

„Ezennel el is fújtam a telet. Ki várja még a tavaszt? Kezeket fel kommentben. Biztos tudjátok rólam, hogy én addig szeretem a telet, amíg Karácsony nem lesz aztán legyen instant tavasz, 20 fok. Amikor megláttam a Kik-ben ezeket az üde tavaszi dekorációkat nagyon bezsongtam, ugyanis soha nem volt még igazán szép tavaszi/hústévi kiegészítőnk és egy ősrégi piros-sárga-zöld kerámia csibébe tettük a tojásokat"

– olvashatjuk Alexy Vivi bejegyzésében.

Köszönjük neki a szuper dekorációs tippeket, már alig várjuk, hogy hivatalosan is beköszöntsön a tavasz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!