Alig várjuk Cher önéletrajzi filmjét! - ifaktor
Cher kalapban egy színpadon

Az énekesnő születésnapi ajándékot hagyott a rajongói számára.


Cher egy nappal a születésnapja előtt jelentette be és ezzel rengeteg rajongót felcsigázva, hogy készül az életrajzi filmje, amit az Universal Pictures fog kiadni és a „Mamma Mia" producerei, Judy Craymer és Gary Goetzman dolgozik rajta, Eric Roth pedig írja majd a sztorit.

Az énekesnő egy Twitterre írt posztban tudatta a világgal a nagy hírt

„Oké. Az Universal Pictures-szel és jóbarátaimmal, a „Mamma Mia" rendezőivel, Judy Craymer-rel, Gary Goetzman-nal és az Oscar-díjas Eric Roth-tal, önéletrajzi filmet készítek. Forrest Gump, Csillag születik, A gyanúsított, csak hogy mondjak néhány filmet, amit ő írt."

Cher természetesen producerként is részt vesz a munkálatokban Craymer és Goetzman mellett. Roth és Cher dolgoztak már együtt, mégpedig az 1987-es „A gyanúsított" című filmben. Roth egyébként a közelgő „Killers of the flower moon" című filmen dolgozik jelenleg, amit Martin Scorsese rendez és Október 1-jén debütál majd.

Craymer elmondta, hogy elképesztően izgatott, hogy újra együtt dolgozhat Cherrel és ugyan egy ilyen film nem adhatja vissza teljes egészében az énekes egész példaértékű karrierjét és életét, viszont mások zseniális módon inspirálódhatnak majd belőle.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!