Amanda Nunes: „Hé, Kim Kardashian… akarsz bunyózni?” - ifaktor

Dana White, a harcok előtti, híres szétválasztó ember kérdésére reagált Nunes.


Szinte biztos, hogy a Logan Paul kontra Floyd Mayweather bokszmérkőzés annyira felpaprikázta az egész világot, hogy mindenki azt hiszi, a bab is hús. Ennek következtében egy interjúban, Dana White kitért arra, hogy a világ legnagyobb csatája az lenne, ha a jelenlegi, 12 győzelmi szériával rendelkező, brutális harci harci gép, Amanda Nunes, Kim Kardashiannal bunyózna. Valószínűleg ez vezette Amandát a következő Twitter-posztig.

„Hé, @KimKardashian nyomjuk? lol"

Egyértelmű, hogy Nunes viccelődött Kardashiannal, ugyanis nincs olyan nem-harcművész ember, akit ne pusztítana el, egy szempillantás alatt a küzdősportoló. Persze ez nem tántorította el attól, hogy lőjön egy poént Kim-re. Ez a csata, nyilván nem jön össze, ugyanakkor irdatlan mennyiségű pénzt kaszálhatna vele mind a két fél.

Nunes Instagramra is kitette, hogy mindenképp tudassa a viccet Kardashiannal. A küzdősportoló hölgy nem vesztett mérkőzést 2014 óta…

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!