Ambrus Attila elárulta, hogy nagyon nem kedvelte Hajdú Pétert - ifaktor

Tegnap este elindult a LifeTV-n az Összezárva Hajdú Péterrel második évada, ahol ezúttal a Viszkis volt a vendég.


A műsor legújabb adásában Ambrus Attila vállalkozott arra, hogy eltölt 24 órát Hajdú Péterrel, ha pedig már ott járt, akkor el is mondta a véleményét a műsorvezetőről. A Viszkis nem igazán kedvelte Hajdú Pétert a korábbiakban, de az utóbbi években pont ez ellen küzd, hogy az ember ne elsőre ítéljen. Ambrus szerint mindketten megosztó személyiségek, de pont ezért nyit mindenfelé: jár iskolákba, reintegrációs programokban vesz részt és próbálja elmondani az embereknek, hogy mindenkinek jár egy esély, többek között ezért is vállalta el a műsorban való szereplést.

A megismerés céljából pedig, arra is megkérte Hajdút, hogy néha ő is hagy tegyen fel kérdéseket neki. Az adásban rengeteg izgalmas téma került terítékre, például az is kiderült, hogy mi az amiért leállt volna a bankrablással Ambrus.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!