Ambrus Attila megint kiverte a balhét a Farm VIP-ben - ifaktor
ambrus attila megfej egy tehenet a farm vip-ban

A „Viszkis" már az első nap összebalhézott – az azóta már kiesett – Sebők Vilivel a Farm VIP-ben, amelyről mi is beszámoltunk. Azóta egyre szaporodnak a konfliktusok körülötte.


Azóta is folyamatos a feszültség közte és társai között. A kerámiás ért a kétkezi munkához és ezt lépten-nyomon hangoztatja is.

Korábban a volt Exatlonos, Novák Zalánnal kaptak össze, amikor előbbi csalással vádolta meg Attilát, aki erre meglehetősen paprikás hangulatban válaszolt, és el is viharzott káromkodva:

„Engem ne kóstolgass. Nem csaltam, de szólj és hazamegyek a picsába. Az van, amit akartok".

Legújabb problémás ügye egy tető építéséhez köthető, amely a tűzrakó hely fölé épült volna, azért, hogy a másnapi feladatban biztosan ne legyen nedves a terület, ha esetleg eleredne az eső – legalábbis így érvelt Vasvári Vivien és Kerényi Miklós Máté.

Kis Keróval egyébként már egyszer összekapott Ambrus, mivel a favágó helyett egy gyalupadon kezdtek el fát vágni.

„Én innentől fogva senkivel sem, se veled, se a kiscsajjal, senkivel. Köszönök, beszélünk, és hogyha kell, akkor szavazzatok ki legközelebb. Ilyen egyszerű a képlet, na, szevasztok"

– fakadt ki legutóbb a keramikus.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!