Ambrus Attilát kitiltották a helyről, ahol mindig árusított - ifaktor
A Viszkis rablóként ismert Ambrus Attila az Instagram-oldalán rendszeresen számot ad tevékenységéről és arról, hogy éppen hol árulja kézműves termékeit. Most azonban az egyik helyről végleg kitiltották.


Ambrus ugyanis rendszeresen árusított a Veresegyházi piacon, ahonnan most távoznia kell. Ennek semmi köze Ambrus személyéhez vagy bűnözői múltjához, ugyanis Attila csak addig árusíthatott, amíg a bérelt helyektől – a vírus helyzet miatt – távol lévő árusok nem mentek a piacra.

De mindez a jó idő beálltával megváltozott, így az árusok visszatértek, Ambrus Attilának pedig mennie kellett a városháza előtti standjáról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!