Tégy 6 db M&M’s cukorkát egymás tetejére és világrekorder vagy! - ifaktor
Will Cutbill egy fal előtt kezében egy oklevéllel

Egy brit férfi most állította be az új világrekordot. 5 db csokis M&M's cukorka egymás tetején.


Úgy néz ki, a karantén és egyéb lezárások, megvonások, az embereket rendkívüli tettekre késztették. Ez a brit férfi nem tétovázott és egy karanténnak köszönhetően, gyorsan utánanézett, miből is állíthat fel új világrekordot.

Hosszas keresést követően, rátalált a tökéletes műveletre. M&M's cukorkákat egymást tetejére pakolni, minimum 5 darabot ahhoz, hogy ő legyen az új világrekorder. Alapos kutatást követően megtalálta, hogy a korábbi világrekorder Silvio Sabba volt, aki 4 cukorkát volt képes egymás tetejére tenni. Ezt kísérelte meg Will Cutbill.

Cutbill bevallása szerint több száz próbálkozásba és hosszú órákba tellett, mire sikerült kiviteleznie a könnyűnek látszó, ámbár rendkívül nehéz feladatot. Amikor sikerült beállítania az új rekordot, annyit fűzött hozzá, hogy mindig is nagy rajongója volt a világrekordoknak, így adott volt az ötlet, hogy ő is alkosson valami könyvbe illőt.

Itt láthatod, hogyan sikerült neki a rekordkísérlet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!