Amerikáról és egy egészséges világról nosztalgiázott Radics Gigi - ifaktor
Amerikáról és egy egészséges világról nosztalgiázott Radics Gigi
Radics Gigi egy 2018-as San Diegóban készült képet posztolt Instagram-oldalán, amikor még sem ő, sem senki más nem gondolta volna, hogy egyik pillanatról a másikra egyszer csak megváltozik az életünk.

Bejegyzésében az énekesnő arra is kitért, hogy ha egyet kívánhatna, akkor az lenne, hogy újból egészséges legyen a világ, ugyanis ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyire meg kell becsülni az élet minden egyes pillanatát.

„Szeretem kép. 2018. San Diego, amikor nem féltünk emberek társaságában lenni. Habár ezen a képen nem sok ember van rajtam kívül 😂 de emlékszem,hogy mennyi ember sétált a part közelében és nem aggódtunk. Milyen jó érzés volt az az időszak, amikor szabadon jöttünk-mentünk és nem féltünk embertársainkkal találkozni. Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy újra egészséges legyen a világ. Nektek, ha lenne egy kívánságotok mi lenne az? ❤️"

– írta közösségi oldalán Gigi.

Az egykori Megasztár győztes ebben az időszakban rengeteget volt az Egyesült Államokban, ahol többek között Michael Jackson egykori producerével Quincy Jones-al is együtt dolgozhatott. Ráadásul azóta is jó kapcsolatot ápol a legendás zenész-producerrel, olyannyira, hogy még Gigi kislányát születésekor ajándékkal is meglepte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!