Amik nélkül elmaradhatatlan a húsvét – Takács Nóra tippjei - ifaktor

Akik régóta követik Takács Nóra tartalomkészítését, már tudhatják róla, hogy a tavasz az egyik kedvenc évszaka, hiszen ilyenkor nem csak a természet, hanem otthona is virágba borul. Húsvétra ő így dekorálta lakását.


Nóri olyan szinten megszállottja a virágoknak, hogy kertjében is számos szépséget ültet, majd várja, hogy kibújjanak virágba borulva. A nárcisz és a barka egy klasszikus húsvéti dekor kombináció.

A virágokon kívül persze elmaradhatatlan kelléke a húsvéti dekorációnak a tojás és a nyuszi. Nóri ezekkel is díszítette otthonát, így szuper tippeket adva követőinek.

Ezeken kívül pedig egy remek desszertet is javasolt rajongóinak, amik még varázslatosabbá tehetik a húsvéti ünnepet. A macaron nem csak isteni finom édesség, de formájának és színeinek köszönhetően jól is mutatnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A mi kis falunk – ma este újra képernyőn

Ha valamit érdemes ma este néznünk a televízió képernyőjén, akkor az nem más, mint a nagy sikerű magyar televíziós vígjátéksorozat, A mi kis falunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!