Among us játéklázban ég az Instagram - ifaktor

A 2018-as játék idén robbant be a köztudatba igazán, olyannyira, hogy mára a stream toplista egyik éllovasa. A Sensor Tower adatai szerint szeptemberben több mint 41 millióan töltötték le az applikációt.


A játékot egyszerre 4-10 játékos játszhatja, közülük véletlenszerűen választja ki a rendszer, hogy ki lesz az impostor illetve a crewmate. A játékosok három különálló pálya közül választhatnak, ahol feladatokat kell teljesíteniük. Az impostornak be kell olvadnia a crewmate-ek közé és 'szét kell bombázniuk' a feladatokat, de akár meg is ölhetik a többieket.

A játék sikeressége többek között annak köszönhető, hogy rengeteg youtuber és influenszer készített tartalmat az Among us-ról, például Budavári Fülöp.

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!