Anorexiával küzdött Kollányi Zsuzsi, 35 kilóra lefogyott - ifaktor
Kollányi Zsuzsi egy kádban fekszik

Néhány nappal ezelőtt a sikeres háromgyermekes énekesnő megosztott Instagram-oldalán egy képet, melyben mély őszinteséggel írt egykori étkezési zavaráról, amely akkora testet öltött, hogy anorexiával kellett megküzdenie.


A Life TV műsorában az Ébredj velünk tegnapi adásában Kollányi Zsuzsi arról mesélt, hogy a húszas évei nem éppen azokról az idillikus 'húszas évekről' szóltak. Családi körülményei nagyon mélyre taszajtották, ezért elhagyatottnak érezte magát, illetve azt, hogy egyetlen dolog, ami felett van kontrollja, az a saját teste.

Jelenlegi súlya 65 kiló, mely az anorexia és a bulimia időszaka alatt 35 kilóra redukálódott. Közel öt éven keresztül szenvedett e két igen súlyos betegséggel, végül belátta, hogy szavaival élve 'le kell tennie ezt a puttonyt'. Nem fordult orvosi segítséghez, csupán önmagához és számos pszichológiai, önsegítő könyvhöz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Zsuzsival készült beszélgetést az alábbi linken keresztül tudjátok megtekinteni.


Ne hagyd ki!