Anorexiával küzdött Kollányi Zsuzsi, 35 kilóra lefogyott - ifaktor

Néhány nappal ezelőtt a sikeres háromgyermekes énekesnő megosztott Instagram-oldalán egy képet, melyben mély őszinteséggel írt egykori étkezési zavaráról, amely akkora testet öltött, hogy anorexiával kellett megküzdenie.


A Life TV műsorában az Ébredj velünk tegnapi adásában Kollányi Zsuzsi arról mesélt, hogy a húszas évei nem éppen azokról az idillikus 'húszas évekről' szóltak. Családi körülményei nagyon mélyre taszajtották, ezért elhagyatottnak érezte magát, illetve azt, hogy egyetlen dolog, ami felett van kontrollja, az a saját teste.

Jelenlegi súlya 65 kiló, mely az anorexia és a bulimia időszaka alatt 35 kilóra redukálódott. Közel öt éven keresztül szenvedett e két igen súlyos betegséggel, végül belátta, hogy szavaival élve 'le kell tennie ezt a puttonyt'. Nem fordult orvosi segítséghez, csupán önmagához és számos pszichológiai, önsegítő könyvhöz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Zsuzsival készült beszélgetést az alábbi linken keresztül tudjátok megtekinteni.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!