Antal Éva bátran vállalja testszőrzetét - ifaktor
Antal Éva mezőn áll rózsaszín pulcsiban és sapkában

A vászonzsákoslány néven elhíresült öko-harcos Antal Éva, már évek óta bátran vállalja őszinte véleményét a közösségi médiában. Legújabb posztjában a nőnappal kapcsolatosan fogalmazta meg, hogy a nőket kontrolláló ideáknak nem akar megfelelni.


Posztjában bátran mutatott meg magáról egy fotót, amin látszik, hogy hónapját egyáltalán nem szőrteleníti, amit nem azért tesz, hogy ellen menjen az ideáknak, hanem szimplán azért, mert így érzi magát jól a testében.

Éva rengeteg fiatal lánynak mutat remek példát kitartásával és a környezetvédelemért felvett harcaival. A szőrtelenítésen kívül azt is elárulta nekünk, hogy melltartót sem hord már hosszú évek óta, amit szintén kényelmi szempontokból tesz.

A hazai véleményvezért rengeteg pozitív kommentet kapott nőtársaitól, akik belőle merítkeznek, inspirálódnak és bátrabban kiállnak önmagukért. Köszönjük a Nők nevében Éva harcait.

„Apró dolognak tűnhet, de nekem óriási magabiztosságot ad, amikor nem borotválom a hónaljam. Vagy hogy nem hordok melltartót évek óta. Nem hagyom, hogy nőket kontrolláló ideák határozzák meg a testem, vagy hogy kényelmetlenül érezzem magam, ha nem felelek meg ezeknek a kritériumoknak. Nem azért borotválom vagy nem borotválom magam mert ellen akarok állni ezeknek az ideáknak, hanem mert így érzem jól magam a bőrömben. Az én testem, az én döntésem"

– olvashatjuk Éva bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!