Ariana Grande dögös esküvői ruháját Vera Wang készítette - ifaktor

A világhírű esküvői ruhatervező így járult hozzá Ariana Grande és Dalton Gomez esküvőjéhez


Itt vannak az első képek Ariana Grande extra esküvői ruhájáról, amit Instagramon osztott meg.

Ez a rendkívül privát, nyilvánosság elől teljesen eldugott esküvő, 20 résztvevőt számlált. Érthető, miért szeretett volna Ariana és Dalton csendben összeházasodni, hiszen rendkívül nagy követőtáboruk és a média minden lépésükről tudni akar, így ezt a pillanatot csak maguknak és családtagjaiknak tartogatták. Az esküvő Montecito-ban volt és az énekes egy halom fotóval árasztotta el az Instagramot, ahol láthatjuk, mennyire csodásan is nézett ki az újdonsült feleség.

Május 15. Ez volt a hivatalos nap, amikor is a pár egybekelt. Ezt büszkén mutatták meg a nagyvilágnak.

Csekkoljátok le az összes képet, amit Ariana megosztott, hiszen elképesztően cukik és boldogok együtt.

Az énekes és az ingatlanügynök még 2020-ban kezdtek el randizni és közvetlen karácsony előtt pedig Dalton feltette a nagy kérdést. Éljenek boldogan, míg meg nem halnak!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!