Ariana Grande titokban házas asszony lett - ifaktor

A férje nem más, mint egy ingatlanos.


Az elmúlt napok felejthetetlennek bizonyultak a párnak. Viszont csak nekik, mert Ariana Grande és Dalton Gomez titokban házasodtak össze, a legkisebb felhajtás keretein belül.

Az eskütétel az otthonukban, Montecito-ban zajlott és körülbelül 20 fő vett rajta részt, családtagokkal együtt. Ezzel kerítettek az egész eseménynek egy varázslatos, meghitt közeget, amivel érezhették, hogy ezt tényleg csak kettejükről szól. Ariana Grande-t, még karácsonykor jegyezte el Dalton, akikre a karantén pozitívan hatott, így kerülhetett sor a házasságkötésre is.

Az eljegyzést követően Ariana édesanyja Joan, áldását adta az ifjú párra.

„Elképesztően izgatott vagyok, hogy Dalton Gomez-t a családunka fogadhatjuk. Ariana imádlak és téged is Dalton! Boldogan éljetek míg meg nem haltok! Puszi!"

Dalton egy ingatlanügynök és nem teljesen véletlen egybeesés, hogy Arianának sikerült lealkudnia, Ellen DeGeneres házának árát, így a kedvezményt követően 1 milliárd 900 millió forintnak megfelelő dollárért sikerült hozzájutnia a TV sztár egykori pecójához. Tökéletes helyszín, egy eldugott esküvő megtartásához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!