Arnold Schwarzenneger Instagramon mutatta meg, hogyan oltották be koronavírus ellen - ifaktor
Kalifornia egykori kormányzója arra buzdít mindenkit, hogy oltassa be magát a koronavírus elleni védőoltással, hiszen csak így lehet minél hamarabb véget vetni a világjárványnak, és visszakapni a normális életünket.


Ezért úgy döntött, hogy közösségi oldalára feltölt egy videót a pillanatról, amikor megkapja a koronavírus elleni vakcinát. A színész Los Angelesben egy autós oltóponton kapta meg a védőoltást.

„Egy jó nap volt a mai. Még soha nem voltam ilyen boldog sorbanállás közben. Ha jogosult vagy rá, csatlakozz hozzám, és regisztrálj a vakcináért. Tarts velem, ha élni akarsz!"

– írta bejegyzésében Schwarzenegger.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!