A „Bosszúállok” sztárja köszöntötte fel Árpa Attilát - ifaktor
Robert Downey Jr. és Mark Ruffalo
Óriási meglepetés érte idén Árpa Attilát, ugyanis egy hollywoodi sztár köszöntötte fel őt egy videóban, ötvenedik születésnapja alkalmából.


Árpa Attila idén különleges születésnapot ünnepelhetett, ugyanis az 50.életévét töltötte be a színész. Ebből a jeles alkalomból adódóan egy igazi világsztár köszöntötte őt fel. Mark Ruffalo legismertebb szerepe a Bosszúállok filmsorozatban Hulk karaktere.

A Bosszúállok sztárja igazán kedves üzenetet küldött Attilának, aki ezt TikTok-videó formájában osztotta meg követőivel. Attila minden bizonnyal nagyon örült ennek, hiszen azt is elmondta követőinek, hogy Mark Ruffalo a kedvenc színésze. Ruffalo, olyan kedves dolgokat mondott, mint például, hogy ők egy családhoz tartoznak, mivel mindketten színészek.

,,Szia Attila! Mark Ruffalo vagyok és nagyon boldog ötvenedik születésnapot kívánok neked! Tudom, hogy színész és rendező is vagy, szóval egy családhoz tartozunk. Minden jót kívánok neked, innentől már csak lefelé vezet az út. Legyél jó és élvezd ki a szülinapodat!”

-mondta Mark Ruffalo a videóban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!