A$AP Rocky a nyílt utcán kapta fel Rihannát - ifaktor
Rihanna és Asap Rocky egy díjátadón integetnek

A rapper nem hagyta Rihannának, hogy a saját lábain sétáljon.


A$AP Rocky és Rihanna együtt romantikáztak a naplementében, vagy a napfelkeltébe. Bárhogy is, nagyon nagy a szerelem a két sztár között.

A rendkívül híres sztár-pár szombat hajnalban tűnt fel az utcán, egy new york-i buli után. Biztos ismerős az érzés, amikor egy átmulatott éjszaka után, elindultok hazafelé. Így lehetett leírni Rihannáékat is, azonban egy kis sétát követően Rocky úgy gondolta, hogy a királynőjének nem szabad sétálnia, így karjaiba kapta, hogy még nagyobb biztonságban érezhesse magát a gyémánt-hercegnő.

A TMZ-nek sikerült videóra venni, ahogy ezt a hadműveletet megvalósítják. Az erről készült videót a cikk elején láthattátok.

A figyelő szemek elől szinte lehetetlen menekülni, így nem csoda, hogy rengeteg ember gyűlt oda, amikor meglátták együtt a párt. A kora reggeli 5-6 órás sétára több újságíró és bámészkodó kíséretében indultak el.

Úgy tűnik ez a hétvége nem a szolidaritásé és a bujkálásé volt, ugyanis több helyen is látták együtt Rihannát és Rockyt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!