Asztalosnak tanult Fördős Zé? - ifaktor

Fördős Zé az RTL Reggeli mai adásában, bár nem szeretett volna, de arról mesélt, hogy tavaly, amikor megérkezett hozzánk is a járvány és leálltak a forgatások bizony visszaült az 'iskolapadba'. Jelentkezett egy OKJ-s képzésre, hogy kitanulhassa az asztalos szakma fortélyait.


A gasztroblogger elmondta a műsorvezetőknek, hogy nagyon élvezte minden percét a tanulásnak, mert mindig is érdekelte ez a mesterség. Habár nem volt lehetősége befejezni a képzést, mert tavasz végén újraindult az élet és a munka, a későbbiekben folytatni szeretné.

A beszélgetés egy pontján áttértek a vendéglátóipar jelenlegi sanyarú helyzetére melyről Zének határozott véleménye volt.

"Úgy gondolom, hogy eljött annak az ideje, hogy beszéljünk a vendéglátóipar megmentésének módjáról. Nekem nincs éttermem, én is csak a levegőbe dobálok ötleteket, de szerintem nagyban hozzájárulna az újranyitáshoz, ha tehermentesítenék ezt a szektort az adóktól"

Zével készült beszélgetést az alábbi linken elérheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!