Ambrus Attila megcsinálta, ami korábban lehetetlennek tűnt - ifaktor
Ambrus Attila és kedvesének korábban már született egy gyermeke, méghozzá lombik-program segítségével. Azonban ezúttal anélkül is összejött a második baba!


A kismam, Réka már a 27-ik hetében jár. A terhességről a Story magazinnak számoltak be:

„Elfogadtam, hogy a lányomnak nem lesz kis testvére. A sors vagy az égiek azonban máshogy döntöttek, állapotos lettem, amit a férjem előbb megsejtett, mint hogy a testem jelzett volna. Mivel viszonylag sokáig szoptattam Annát, felborult a hormonháztartásom, a menstruációm összevissza volt, így nem is tűnt fel, hogy kihagy. A hasam viszont elkezdett kerekedni, ami gyanús lett a férjemnek, és azt javasolta, vegyünk egy terhességi tesztet. Először kinevettem, hiszen lehetetlen, hogy 'csak úgy' összejöjjön a baba! Végül csak elvégeztük a tesztet, ami pozitív lett "
„Van egy tisztességes szakmám, egy gyönyörű családom, és hamarosan érkezik a fiam, Ambrus Magor Attila. A nevet egyébként a feleségem választotta. Én érthető okokból ódzkodtam tőle, hogy még az Attilát is továbbvigye a fiunk, de Réka ragaszkodott hozzá"

– tette hozzá Ambrus Attila, aki elégedett az életével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!