Ante Rebic korábban kifizette a szülőfalujában élők adósságait, most autista gyerekeknek segít - ifaktor
Ante Rebic jelenleg az olasz bajnokság második helyén álló AC Milan sikereiért küzd, akik hosszú idő után kerülhetnének fel újra a csúcsra, de emellett szülőfaluja gondjait is a hátára veszi.


A horvát labdarugó 2018-ban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Donji Vinjani (Egy 2000 fős horvát falu, ahonnan Rebic származik) 500 lakójának az összes adósságát kifizette. Most pedig legújabb jótékonysági akciójában a Slavonski Brod-i autista gyermekek megsegítésére ajánlott fel több mint 3,3 millió forintnyi (8000 font) összeget.

A 27 éves Rebic ebből a pénzből többek között új eszközöket finanszíroz, amik a gyermekek rehabilitációját és nevelését segíti elő.

„Szeretnék találkozni Rebiccsel ha lehetőség nyílik rá. Remek futballista, emlékszem a 2018-as orosz vb-n mutatott kiváló teljesítményére, és most azt is megmutatta, hogy milyen nagyszerű ember. Sokat tett az intézményünkért."

– mondta Ilija Jerkovic az intézet igazgatója.

(The Sun)

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!