Ante Rebic korábban kifizette a szülőfalujában élők adósságait, most autista gyerekeknek segít - ifaktor
Ante Rebic jelenleg az olasz bajnokság második helyén álló AC Milan sikereiért küzd, akik hosszú idő után kerülhetnének fel újra a csúcsra, de emellett szülőfaluja gondjait is a hátára veszi.


A horvát labdarugó 2018-ban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Donji Vinjani (Egy 2000 fős horvát falu, ahonnan Rebic származik) 500 lakójának az összes adósságát kifizette. Most pedig legújabb jótékonysági akciójában a Slavonski Brod-i autista gyermekek megsegítésére ajánlott fel több mint 3,3 millió forintnyi (8000 font) összeget.

A 27 éves Rebic ebből a pénzből többek között új eszközöket finanszíroz, amik a gyermekek rehabilitációját és nevelését segíti elő.

„Szeretnék találkozni Rebiccsel ha lehetőség nyílik rá. Remek futballista, emlékszem a 2018-as orosz vb-n mutatott kiváló teljesítményére, és most azt is megmutatta, hogy milyen nagyszerű ember. Sokat tett az intézményünkért."

– mondta Ilija Jerkovic az intézet igazgatója.

(The Sun)

Friss

Feszített tempót diktál Rubint Rella

Rella legfrissebb YouTube-videójában bemutatta egy napját, ami azt illeti nem lazsál sokat. Sőt, kimondottan feszített tempót diktál saját magának. Egyúttal betekintést enged egy influnszer-YouTuber munkásságába is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!