Autóbalesete volt Megyeri Csillának - ifaktor

Csilla Instagram-storyban osztott meg néhány képet a balesetről, mely során szerencsére nem történt nagy baj.


A Bors értesülései szerint Csilla autójába hátulról mentek bele, feltehetőleg azért, mert a sofőr telefonozott vezetés közben. Az influenszernek felrepedt a szája, de szerencsére 'ennyivel' megúszta.

"Épp egy forgatásról mentem egy másik helyszínre, amikor autóbaleset ért. Indexeltem és kanyarodtam volna le, de a mögöttem lévő autós ezt nem vette észre, és belém jött. Szerinte olyan 50-60 km/h-órával. A mobilján pötyögött, a GPS-t akarta beállítani, ami sajnos, elvonta a figyelmét. Még nem tudom mekkora a kár, de mivel az autóm egész hátulja sérült, másfél millióra becsüljük… De hogy őszinte legyek, ez érdekel a legkevésbé. A lényeg, hogy ép bőrrel megúsztuk. Nagyon sajnálom a fiút, mert abszolút együttműködő volt, azonnal elismerte, hogy hibázott és vagy százszor bocsánatot kért"

- nyilatkozta Csilla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!