Autoimmun betegség alakult ki Iszak Esztinél - ifaktor

Iszak Eszti Instagram-oldalán megfigyelhetjük, hogy mostanában nagyon sok egészséges receptet posztol, mely hátterében az egészséges életmód és táplálkozás mellett egy nem rég kialakult autoimmun betegség áll.


A kezelőorvosai gluténérzékenységet diagnosztizáltak nála, mellyel kapcsolatban a modell elmondta, hogy nem a szokványos- hasmenés, hasi görcsök, puffadás- tüneteket produkálta, éppen ezért bonyolultabb volt kiismerni az újonnan kialakult betegségét.

A gluténérzékenységét megelőzően is szem előtt tartotta az egészséges táplálkozást és életmódot, azonban most még inkább igyekszik odafigyelni mindezekre. Több vega, vegán receptet is megosztott velünk, illetve ezzel kapcsolatban az RTL Reggeli mai adásában elmesélte, hogy az utóbbi időben nagyon sokat kísérletezett a konyhában, hogy a lehető legfinomabb receptek szülessenek végeredményként.

Esztivel a beszélgetést az alábbi linkre kattintva megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!