Avianarahl menstruációs fehérneműt népszerűsít - ifaktor
Evelin szemüvegben és rózsaszín ruhában könyököl

Avianarahl néven lett ismert Evelin, aki menstruációs fehérneműt népszerűsít közösségi oldalán. A havi ciklusra kialakított alsóruházat lényege, hogy moshatósága és újrahasznosíthatósága miatt fenntartható és környezetbarát megoldást nyújt a nők számára.


Evelin bejegyzésében beszámol kedvelőinek az alsónemű pozitív hatásairól és arról is, neki milyen tapasztalatai voltak az első viselésnél. Szerencsére egyre több hazai véleményvezérnél láthatjuk, hogy igyekeznek óriási követőtáborukat a környezettudatosságra bíztatni és megmutatják nekünk milyen fantasztikus fenntartható alternatívák vannak.

„Két menzesz alatt viseltem teszt jelleggel a menstruációs fehérneműket. Az első hónap rettentően furcsa volt abból a szempontból, hogy tizeniksz éve mindig pánikot jelentett az, ha átáztam, most pedig itt ennek 'meg volt szabad történnie'. A képen is látható fehérnemű nagy nedvszívóképességgel bír, két normál tamponnyi vér megtartására képes: erről egy bőségesen kipárnázott rész biztosít. A második ciklust már magabiztosabban, fejben is lazábban kezdtem és már kombináltam a Moon tisztasági fehérneművel is - ami a formája miatt hamar kedvencem lett és biztos helyet kap a fiókomban. Ha mosható, fenntartható megoldásokat keresel magadnak, a legjobbkor olvasod ezt a posztot!"

– olvashatjuk a bejegyzés legvégén.


Ne hagyd ki!