Avianarahl menstruációs fehérneműt népszerűsít - ifaktor

Avianarahl néven lett ismert Evelin, aki menstruációs fehérneműt népszerűsít közösségi oldalán. A havi ciklusra kialakított alsóruházat lényege, hogy moshatósága és újrahasznosíthatósága miatt fenntartható és környezetbarát megoldást nyújt a nők számára.


Evelin bejegyzésében beszámol kedvelőinek az alsónemű pozitív hatásairól és arról is, neki milyen tapasztalatai voltak az első viselésnél. Szerencsére egyre több hazai véleményvezérnél láthatjuk, hogy igyekeznek óriási követőtáborukat a környezettudatosságra bíztatni és megmutatják nekünk milyen fantasztikus fenntartható alternatívák vannak.

„Két menzesz alatt viseltem teszt jelleggel a menstruációs fehérneműket. Az első hónap rettentően furcsa volt abból a szempontból, hogy tizeniksz éve mindig pánikot jelentett az, ha átáztam, most pedig itt ennek 'meg volt szabad történnie'. A képen is látható fehérnemű nagy nedvszívóképességgel bír, két normál tamponnyi vér megtartására képes: erről egy bőségesen kipárnázott rész biztosít. A második ciklust már magabiztosabban, fejben is lazábban kezdtem és már kombináltam a Moon tisztasági fehérneművel is - ami a formája miatt hamar kedvencem lett és biztos helyet kap a fiókomban. Ha mosható, fenntartható megoldásokat keresel magadnak, a legjobbkor olvasod ezt a posztot!"

– olvashatjuk a bejegyzés legvégén.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!