Avianarahl szeretné megállítani az időt - ifaktor

Egy igencsak nem mindennapi és különös dolgot feszegetett a népszerű YouTuber, Avianarahl azaz Evelin Instagram-oldalán követőivel.


Az influenszer a napokban jött rá, hogy már 54 nap eltelt ebből az új évből is. Ez kissé megijesztette és arra kérte követőit, hogy állítsák meg az idő múlását. Valamint egy nagyon érdekes tényre hívta fel a figyelmünket, miszerint tini korunkban felnőtté szeretnénk válni és siettetjük az időt, míg felnőtt korban szeretnénk lelassítani, olykor megállítani azt.

Evelin tisztában van vele, hogy az időt nem lehet megállítani, azonban lehet kicsit trükközni, hogy az ember úgy érezze mégis csak megállt, vagy nagyon lassan telik.

„Úgy párolgott el már 54 nap az évből, mint a víz ebből a Városligeti tóból. 🤯 Valaki lenne szíves megállítani az időt? Tini korunkban siettetjük, felnőttként bármit megtennénk, hogy csak egy kicsit visszafogjuk a múlását. Egy receptet ismerek csak erre, mégpedig a monotonitást, a rutinszerűséget, amikor minden egyes nap ugyanolyan, nincs benne változatosság és az ég világon semmi, de semmi nem történik veled. Csak akkor jön a sóhaj egy keddi napon, hogy istenem, mikor lesz már péntek? 😒 De ez meg túl szürke és lelombozó. Én azt szeretném, ha egy nap dupla olyan hosszú lenne és 5 óra alvással beérném. Akkor talán kibékülnék az idő múlásával. Ti ezt hogy látjátok?"

– tette fel a kérdést követőinek Aviana.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!