Avianarhl új szerelme a hegedű - ifaktor
Avianarhl pöttyös ruhában áll egy fal előtt

A népszerű influenszer, Avianarhl legújabb Instagram-bejegyzésében elárulta követőinek, hogy visszatért két művészeti hobbi is az életébe, amelyek lehet, hogy az új évnek és a fogadalmaknak köszönhetőek.


Evelin, azaz Avianarhl közösségi oldalán árulta el követőinek a szuper hírt, miszerint újra tanul hegedülni tíz év kihagyás után. Az influenszer nagyon bizakodó és reméli, hogy művészeti múltja miatt hamar visszafognak térni az emlékei és könnyen visszarázódik a hegedülésbe.

A hangszer tanulásán kívül Evelin életébe a festészet is újra szerepet kap. Reméljük láthatjuk majd minél több alkotását az Insta-oldalán.

„Eldöntöttem, hogy újra elkezdem tanulni a hegedülést. Boldog vagyok, hogy 10 év kihagyás után újra visszatér(t) a festés és a zene is az életembe, amelyekhez alkotóközösséget és alkotótársakat is találtam. Ismerve magam, így nagyon gyors lesz a fejlődés, mert az örömzene az egyik leginspirálóbb 'műfaj' a világon. Ti játszotok hangszeren? Ha igen, mióta tanuljátok?"

- kérdezte követőitől közösségi oldalán Evelin.

Az influenszer kérdésére meglepően sok hangszeren játszó ember reagált kommentben és ők is nagyon várják már, hogy Evelin mutasson majd részletet a fejlődéséből.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!