Az Álarcos Énekes győztesével erősít a Jóban Rosszban - ifaktor
Az Álarcos Énekes győztesével erősít a Jóban Rosszban
A Jóban Rosszban már tizenhat éve látható a képernyőn, előszőr a TV2-n futott, majd miután csökkent a nézettsége, átkerült a Super TV2-re, ahol a mai napig minden hétköznap este látható a Barátok Közt vetélytársának szánt szappanopera.


Ezúttal egy nagy bejelentést tett a csatorna, ugyanis a következő hetekben komoly sztárok tűnnek majd fel a Csillagvirág Klinikán.

Köztük van az Álarcos Énekes első évadjának győztese Gallusz Niki is. De nem ő az egyetlen, hiszen rajta kívül is olyan nevek kapnak kisebb-nagyobb szerepet a sorozatban, mint Malek Andrea, Xantus Barbara, Muri Enikő, Sári Évi, Mészáros Árpád Zsolt, vagy épp Kautzky Armand.

„Kaszás Géza hetek óta látható a képernyőn a maffiózó Komlósi János szerepében, aki alaposan felforgatja a csillagkútiak életét, megmozgatva ezzel a rajongóink fantáziáját is. Ez tudatos célunk volt, és a többiek érkezésével is hasonló reakciókra számítunk. 16 évvel ezelőtt az elsők között indított fikciós sorozatot a TV2 Csoport, azt gondolom a főszereplőinkre mára régi ismerősökként tekintenek a nézők, ugyanakkor kellenek a friss arcok, akik színesítik a történetet."

– nyilatkozta a Blikknek Felhős György, a Jóban Rosszban kreatív producere.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!