Az eddigi legemlékezetesebb kalandjában vett részt Magyarósi Csaba - ifaktor

Nem akármilyen programról készített legutóbb videót Magyarósi Csaba a Youtube-csatornájára, egy vörös tonhal vadászaton vett részt az Atlanti-óceánon.


Csabáról tudjuk hogy nem az az unatkozós típus, szeret új helyekre ellátogatni és izgalmas kalandokba belevágni, a mostani vörös tonhal akció azonban a saját elmondása szerint is az eddigi legemlékezetesebb kalandja volt az életében.

A youtuber profi halászokkal együtt hajózott ki az Atlanti-óceánra, ahol a halászat minden rejtelmébe beleláthatott, a videóján keresztül pedig a nézőit is közelebb hozta a témához. Természetesen nem üres kézzel tértek vissza a spanyolországi Gran Canaria szigetére.

„Kint a videó az eddigi legemlékezetesebb kalandunkról: tonhalvadászat egy hánykolódó, apró halászbárkán"

– írta Instagram-poszjtában Csabi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!