Az eldurvult Való Világról készített videót Osváth Zsolt - ifaktor
Az eldurvult Való Világról készített videót Osváth Zsolt
Mint köztudott Zsolti a Való Világ 8-ból vált országoson ismertté, így a saját elmondása alapján is elfogult a műsorral. A saját csatornáját is a VV AFTER-ral indította el, amely a Való Világ egyik kisérőműsora volt akkoriban, most azonban egy olyan problémára hívja fel a figyelmet, ami már bőven túl nőtt az ő egyszerű vélemény kinyilvánításán, ezért a téma egyik szakértőjét kérdezte róla.


Zsolti a sajátos stílusában vezette fel ezt nagyon is komoly témát, és hozzátette, hogy egy évadban szerepelt, egyben pedig készítőként vett részt, és ezekben az évadokban is bőven jelen volt már a verbális agresszió. Ezután még egyszer megjegyezte, hogy nem akar álszent lenni, de az idei évadban olyan mértéket öl ez a jelenség, hogy muszáj felszólalni miatta.

Ezért Mérő Verát, a „Nem tehetsz róla, tehetsz ellene"- Facebook-oldal alapítóját és főszerkesztőjét kérdezte erről a problémáról, aki pár napja egy posztot írt a műsorról és arról a durva helyzetről, ami ott folyik, erre később az RTL is reagált.

A videóból a RTL Magyarország hivatalos álláspontját is megtudhatjuk és az is kiderült, hogy Mérő Vera az RTL Most felületén, majd Puskás Petivel fog beszélgetni az eseményekről.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!