Az ELLE címlapján Rosie Huntington Whiteley- pikáns képek - ifaktor

A 33 éves Victoria's Secret modell elképesztően fest a nemrég közzétett képeken, melyek az ELLE magazin áprilisi számához készültek.


Sok férfi megirigyelheti Jason Statham életét, különösképpen egy ilyen társ mellett, mint Rosie.

"Tinédzserként minden évben a születésnapomon egy éves ELLE magazin előfizetést kértem a szüleimtől. Az iskolabuszról olyan gyorsan rohantam ahogy csak bírtam hazáig, amikor tudtam, hogy megérkezett az újság. Felsiettem vele a hálószobámban, hogy átadhassam magam a cikkeknek és a képeknek. Ezek voltak az első lépéseim a divatiparban. Még mindig, évekkel később is olvasójuk és rajongójuk vagyok. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a címlaplányuk lehetek"- írja Rosie.

Nem csoda, hogy a modell elégedett a vele készült anyaggal. Nagyon valósághűre sikeredett, mivel azt tükrözi, amit Rosie ténylegesen képvisel. Kifinomultság, elegancia, természetesség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!