Az előző dal sikere után ismét együtt dolgozik Nemazalány és Sofi - ifaktor
Nemazalány és Sofi hatalmasat robbantottak előző közös szerzeményükkel az Üres szívekkel, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy ismét közös produkción dolgoznak.


A premierre már nem is kell sokat várni, ugyanis vasárnap a YouTube-on is bemutatkozik legújabb szerzeményük a Menedék. Az előző dalukból kiindulva ez a páros garancia lehet a sikerre, de hogy pontosan mivel is készültek ezúttal a lányok, az vasárnap derül majd ki.

„Reméljük várjátok ti is nagyon az új csodálatos szövegű dalocskánkat @nemazalany -al. Vasárnap érkezik a Menedék🌩✨ Imádom amikor komoly szövegeket ír 🥺 Örülök , hogy a kis csapatunkkal miket tudunk összehozni 😋"

– írta Instagram-posztjában Sofi.

Fanninak és Sofinak egyébként nem az Üres szívek volt az első közös munkája, hiszen előtte már elkészítették a Sántakutya című dalt, ami jelenleg 1,1 millió megtekintésnél tart a legnagyobb videómegosztó oldalon. Az Üres szívek viszont hamarosan a 10 millió megtekintést is átlépheti, tehát nagyon is pozitív előjelekkel érkeztek el a harmadik közös szerzeményükig, a Menedékig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kenzas videóban mutatta meg, hogyan szoptatja csecsemőjét

A népszerű svéd származású divatmodell, Kenzas nemrég közölte rajongóival a fantasztikus hírt: megszületett második gyermeke. Azóta Instagra-oldalát ellepték a kismama tartalmai, köztük egy igen megosztó téma is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!