Az előző dal sikere után ismét együtt dolgozik Nemazalány és Sofi - ifaktor
Az előző dal sikere után ismét együtt dolgozik Nemazalány és Sofi
Nemazalány és Sofi hatalmasat robbantottak előző közös szerzeményükkel az Üres szívekkel, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy ismét közös produkción dolgoznak.


A premierre már nem is kell sokat várni, ugyanis vasárnap a YouTube-on is bemutatkozik legújabb szerzeményük a Menedék. Az előző dalukból kiindulva ez a páros garancia lehet a sikerre, de hogy pontosan mivel is készültek ezúttal a lányok, az vasárnap derül majd ki.

„Reméljük várjátok ti is nagyon az új csodálatos szövegű dalocskánkat @nemazalany -al. Vasárnap érkezik a Menedék🌩✨ Imádom amikor komoly szövegeket ír 🥺 Örülök , hogy a kis csapatunkkal miket tudunk összehozni 😋"

– írta Instagram-posztjában Sofi.

Fanninak és Sofinak egyébként nem az Üres szívek volt az első közös munkája, hiszen előtte már elkészítették a Sántakutya című dalt, ami jelenleg 1,1 millió megtekintésnél tart a legnagyobb videómegosztó oldalon. Az Üres szívek viszont hamarosan a 10 millió megtekintést is átlépheti, tehát nagyon is pozitív előjelekkel érkeztek el a harmadik közös szerzeményükig, a Menedékig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!