Az év egyik legfontosabb filmje magyar alkotás - ifaktor

Mundruczó Kornél és Wéber Kata közös filmjét tartják az év egyik legfontosabb filmjének, ami már a Netflixen is elérhető. A Pieces of a Women egy rendkívül megrázó esetet tár fel, illetve annak hatásait, következményeit.


Azt érdemes leszögezni, hogy Vanessa Kirby zseniális alakítása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a film ennyire átadhatta a színésznő által megszemélyesített karakter érzelmeit. Megrázóan, mégis páratlanul mutatja be, hogy mit él át egy édesanya és hozzátartozói, ha elveszíti babáját. Emellett olyan kérdéseket boncolgat, hogy mi történjen az elhunyt baba testével? Mit tartanak etikusnak és elvártnak? Mit szeretne az édesanya? Ki vonható felelősségre, amennyiben van ilyen?

A Glamour Magazin honlapján olvashatunk egy hosszabb cikket a filmről, mely a linkre kattintva elérhető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bőrruhában feszít legújabb fotóin Tolvai Reni

Tolvai Reni méltán híres arról, hogy szeret extravagánsan öltözni, sőt olykor-olykor kihívóan is teszi mindezt, akár dekoltázsát előtérbe helyezve. Ezúttal is hasonlóra láthatunk példát, ha ránézünk az Instagram-oldalára.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!