Az év egyik legfontosabb filmje magyar alkotás - ifaktor

Mundruczó Kornél és Wéber Kata közös filmjét tartják az év egyik legfontosabb filmjének, ami már a Netflixen is elérhető. A Pieces of a Women egy rendkívül megrázó esetet tár fel, illetve annak hatásait, következményeit.


Azt érdemes leszögezni, hogy Vanessa Kirby zseniális alakítása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a film ennyire átadhatta a színésznő által megszemélyesített karakter érzelmeit. Megrázóan, mégis páratlanul mutatja be, hogy mit él át egy édesanya és hozzátartozói, ha elveszíti babáját. Emellett olyan kérdéseket boncolgat, hogy mi történjen az elhunyt baba testével? Mit tartanak etikusnak és elvártnak? Mit szeretne az édesanya? Ki vonható felelősségre, amennyiben van ilyen?

A Glamour Magazin honlapján olvashatunk egy hosszabb cikket a filmről, mely a linkre kattintva elérhető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!