Az Exatlon kiesője járt Nagy Dani és Benedek podcastjéban - ifaktor
Az Exatlon kiesője járt Nagy Dani és Nagy Benedek podcastjében
A testvérek három hete indították útjára közös YouTube-csatornájukat theBIGfam néven, ahol ezúttal az Exatlon Hungary legutóbbi kiesőjét látták vendégül.


A podcastet az elindulás után szinte rögtön szüneteltetni kellett, mert Dani Dominikán tartózkodott, de most hogy hazatért a versenyből, egyből készült is egy közös adás.

A vendég ezúttal Dani egykori Kihívó csapattársa Török Lívia volt, aki drámai körülmények között kényszerült távozni az Exatlonból.

Lívi elmondta, hogy a párja ment ki elé a reptérre, aki már nagyon hiányzott neki. És az első kérése egy jó pörkölt volt, amit természetesen meg is kapott.

Aztán rátértek az Exatlon múlt heti párbajára, ami rengeteg nézőt, illetve volt exatlonost is felháborított. Most a legutóbbi kieső mondta el, hogy ő hogyan élte meg ezt lelkileg, hogy társai összefogtak ellene, és hiába nyert meg sokkal több futamot Dórinál, mégis távoznia kellett a versenyből.

A több mint félórás beszélgetésben további érdekességek hangoznak el Líviről, a műsorról és sok minden másról is, úgyhogy érdemes meghallgatni a srácok legutóbbi adását

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!