Az influenszerek kedvenc kirándulóhelyén jártak Megyeri Csilláék - ifaktor
Az influenszerek kedvenc kirándulóhelyén jártak Megyeri Csilláék
A váli Szerelem-szobor mostanában egyre gyakrabban tűnik fel kedvenc influenszereink Insta-fotói között. Ezúttal Megyeri Csilláék döntöttek úgy, hogy nem maradnak ki a jóból, és ellátogattak a szoborhoz.


Csilla és Zsolti a hétvégén kirándulni szerettek volna, és mivel még sosem jártak a Szerelem-szobornál, ezért adta magát a dolog, hogy ellátogassanak a Haraszty-birtokra. A műsorvezető posztjában arra is kitért, hogy rengeteg ismerősénél látta már ezt a „csoda szobrot", így merült fel benne az ötlet, hogy mi lenne, ha ők is megnéznék.

„Kora délután gondoltunk egyet Zsoltival és megindultunk kirándulni. Annyi ismerősömnél láttam már ezt a "kis" csoda szobrot, így feldobtam ötletként, hogy nézzünk el ide (Válra). Gondoltam szuper kis élményt ad, és így is volt: olyan jó energiája van a helynek (úgy éreztem magam, mintha egy zarándokhelyre érkeznénk)."

– írta Instagram-posztjában Megyeri Csilla.

A Szerelem-szoborról ki lehet mondani, hogy az influenszerek kedvenc kirándulóhelyévé nőtte ki magát, ugyanis korábban Palácsik Lilláék, Nádai Anikó, Pap Dorci, Hernádi Bence és Kovács Edina Lujza, és még sokan mások posztoltak innen közösségi oldalukon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!