Az Irie Maffiával kollaborál Sápi Vivien - ifaktor
sápi vivien egy autón támaszkodik sapkában bőrkabátban és farmerben
Aki ismeri és használja a TikTokot az minden bizonnyal már hallotta, vagy látta Sápi Vivien nevét, hiszen ő az egyik legnépszerűbb magyar TikTokker. Minden jel arra mutat, hogy valami újban is kipróbálhatja magát, hiszen legutóbbi bejegyzése alapján együtt munkálkodnak valamin a népszerű Irie Maffia bandájával.


„A múltkori TikTok Live-ban már elszóltam magam nagy örömömben, hogy valami bizony készül az @iriemaffia -val.. Nyugi nem fogok énekelni! Sokat szoktam story-zni róluk, mivel évek óta nagy kedvenc nálam minden számuk. Ma délelőtt leültünk @mccolumbo -val pontosítani az utolsó részleteket is, még mielőtt hatalmas Xbox harcba fulladt a meeting.Ti ismeritek az Iriet? Dobjátok be komiba a kedvenc számotokat, kíváncsi vagyok!"

– írta a legutóbbi bejegyzésében a TikTokker, akivel korábban lapunk is készített interjút.

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt a fiatal magyar közönség egyik kedvenc zenekarává nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait feszegeti a banda.

Azonkívül, hogy a hazai fesztiválok és bulik rendszeres előadói, már külföldön is megcsillogtatták tudásukat, hiszen részt vettek az olaszországi Rototom Sunsplashen, amely a kontinens talán legkomolyabb reggae-versenye volt 2007 nyarán. A magyar együttes több mint száz európai zenekart utasított maga mögé és a házigazda olaszok mögött a második helyen végzett.

Mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogy egy ekkora sikerű banda és egy ilyen népszerű influenszer, mégis milyen projekten dolgoznak közösen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!